paramparatl
Be/kijelentkezés Írásaim Verseimről Blog

Klub

 Antológia Folyóirat Újdonságok Vendégköny

Videók

 Kezdőoldal

Ez  az  oldal  Szinay  Balázs  "Parampara - A tanítványi láncolat"  című  verseskötetének  információs  oldala. Itt  megtudhatsz  részleteket  a  kötettel,  illetve  annak  elérhetőségével  kapcsolatban.

 A KÖTET MEGJELENT!

BELEOLVASOK

Megrendelési és egyéb elérhetőségi info

 A KÖTET MENÜJÉNEK Eléréshez katt a képekre!

 
A szerzőről... A kötetről...  Információk... Extrák...

 

 

 

A költészetem elsösorban nem más ,

mint  festészet ,mert képekben beszél ,

zene , mert hangulatokkal vezet ,

színészet , mert belehelyezkedés egyes érzésekbe ,

és csak mindezek mögött írás .

 

 

 

Parampara (Versek 2003-2004-ig) című kötetemmel ide kattintva ismerkedhetsz meg kulcsmondatokban!

 

Ajánlott oldalak:

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

 

Fátyol -  Szabó Katalin versei

 

Metafóra - Krancz Béla és Nagy Krisztina Irodalmi Lapja:

http://www.metafora.extra.hu/

 

Joli weboldala:

 

Mert írni jó

Bozóki Anita weboldala:

http://www.enigyalkotok.mlap.hu/

 

The Doors Emlékzenekar 

Saját bannerem:

KLIKK IDE!

 

Klub tagságaim:

 

Modern Írók Társasága

 

 

Jelen írásművek az 1997.évi LXXVI. alapján szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk és terjesztésük a szerző engedélyéhez kötött.

 

 

 

//paramparatl.gportal.hu/gindex.php?pg=30580123

 

 

 

 

Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!